25 жовтня близько 20 години було вчинено напад на автомобіль, у якому перебував керівник Київського міського штабу Віктора Ющенка народний депутат Володимир Бондаренко. Інцидент стався неподалік села Бузова Києво-Cвятошинського району Київської області, на території дачного кооперативу «Бузок-2». Народний депутат їхав на дачу до родичів, подзвонивши перед цим по мобільному телефону.

Як повідомляє прес-служба центрального штабу Віктора Ющенка, у момент зупинки автомобіля з узбіччя дороги піднялися двоє кремезних чоловіків у камуфляжі та почали кидати камені й пляшки з легкозаймистою рідиною, котра охопила авто та потрапила до салону. Проте несподівано біля найближчого дачного будинку спрацювала освітлювальна система, і зловмисники зникли.

У результаті нападу службовий автомобіль «опель» згорів вщент, а народному депутатові та його водієві вдалося врятуватися. Міліція за цим фактом порушила кримінальну справу за ст. 194 ч. 2 — «навмисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу». Утім, цілком зрозуміло, що метою нападу був не автомобіль, а його пасажир. Зокрема, сам В. Бондаренко заявив: «Я стовідсотково впевнений, що це була спроба вбивства народного депутата за мою політичну діяльність, за мої заяви щодо київської міліції, яка цього разу не вдалася». Зазначимо, що саме в день нападу Київський міський штаб Ющенка заявив про зрощення вищого керівництва МВС та міліції Києва з криміналітетом.