25 жовтня кандидат на пост Президента України — голова Партії промисловців і підприємців Анатолій Кінах презентував план «Економічний прорив та духовне оновлення». Ця фундаментальна праця — основа передвиборної програми, стратегія досягнення нової якості економіки, соціальних стандартів та духовного розвитку.
План Кінаха — реальний, він створює умови, що дають можливість людям чесно працювати, добре заробляти, забезпечувати і власні родини, і Україну. План економічного прориву покликаний спростувати сумний досвід попередніх безсистемних економічних реформ, з якими більшість людей пов’язують лише зміни на гірше.
Країна, здійснивши український прорив, отримає: подвоєння валового внутрішнього продукту у найближчі шість років; збільшення обсягів промислового виробництва вдвічі за п’ять років; збільшення в 1,5 разу сільськогосподарського виробництва за три роки; нарощування інвестицій у виробництво та науку втричі;  щорічне створення 500 тисяч робочих місць, особливо у малих містах та на депресивних територіях;  ліквідацію безробіття;  відродження духовності та культури;   збільшення середньої зарплати в 2,5 разу;  мінімальну зарплату не менш як 1040 грн. та середню пенсію 728 грн.; якісну та доступну кожному освіту і медицину; гідну соціальну допомогу малозабезпеченим.
За планом Кінаха, Україна повинна жити краще, а її громадяни заможніше.