Прем’єр-міністр України Віктор Янукович учора відвідав з робочою поїздкою Житомирську область. В. Янукович побував у Малині й Коростені, а також відвідав Житомир, де взяв участь у мітингу. Увечері він виступив у прямому ефірі регіональної телекомпанії. 
***
Кандидат у Президенти України Віктор Ющенко заявляє про те, що у випадку обрання його Президентом він запропонує різним політичним силам сісти за стіл переговорів. «Я робитиму усе, щоб запропонувати «круглий стіл», слухатиму усіх, проводитиму ту політику, що відповідає інтересам моєї нації. Я не хочу ні дня витрачати на минуле», — сказав В. Ющенко.
***
Кандидат у Президенти України — лідер Партії промисловців і підприємців Анатолій Кинах закликає кандидатів у Президенти й окремі політичні сили не підсилювати політичне протистояння і не нагнітати соціальну напруженість у суспільстві за лічені дні до виборів глави держави. Про це він заявив у Кам’янці-Подільському Хмельницької області, де перебував у рамках свого передвиборного туру.
***
Керівник Миколаївського обласного виборчого штабу кандидата на посаду Президента Олександра Мороза — депутат облради Геннадій Задирко оголосив голодовку. У такий спосіб він має намір протестувати проти відмови міськвиконкому в дозволі на проведення соціалістами акції протесту проти підвищення цін. Голодовку також спричинено забороною на пікетування 31 жовтня приміщень територіальних виборчих комісій. Геннадій Олександрович планує голодувати на площі Леніна протягом доби.
За повідомленнями інформаційних агентств і власних кореспондентів.