Футбол. Ліга чемпіонів. Груповий раунд. 3-й тур. 20 жовтня.

Група Е. «Панатінаїкос» (Греція) — «Арсенал» (Англія). 2:2. «Русенборг» (Норвегія) — ПСВ (Нідерланди). 1:2. ПСВ — 6 очок, «Арсенал» — 5, «Панатінаїкос» — 4, «Русенборг» — 1.
Група G. «Андерлехт» (Бельгія) — «Вердер» (Німеччина). 1:2. «Валенсія» (Іспанія) — «Інтер» (Італія). 1:5. «Інтер» — 9, «Вердер» — 6, «Валенсія» — 3, «Андерлехт» — 0.
Група Н. «Челсі» (Англія) — ЦСКА (Росія). 2:0. ПСЖ (Франція) — «Порту» (Португалія). 2:0. «Челсі» — 9, ЦСКА — 4, ПСЖ — 3, «Порту» — 1.
Група F. «Мілан» (Італія) — «Барселона» (Іспанія). 1:0 (Шевченко, 31).
«Шахтар» (Україна, Донецьк) — «Селтик» (Шотландія, Глазго). 3:0. Голи: Матузалем, 57, 62, Брандао, 78.
«Шахтар»: Лаштувка, Беркеуан, Тимощук, Матузалем, Вукич, Воробей (Брандао, 75), Стойкан, Агахова (Срна, 81), Левандовський, Рац, Маріка (Дуляй, 46). Тренер — Мірча Луческу.
«Селтик»: Маршалл, Макнамара (Макманус, 31), Балд, Пауліста (Макгіді, 71), Саттон (Уоллес, 46), Гартсон, Агат, Леннон, Петров, Варга, Камара. Тренер — Мартін О’Ніл.
Попереджено: Гартсона, 16, Варгу, 30, Беркеуана, 38, Балда, 40, Паулісту, 41.
Арбітр — Рене Теммінк (Нідерланди).
Донецьк. РСК «Олімпійський». 25 500 глядачів.
Ще б пак, футболісти «Шахтаря» трохи поліпшили настрій і собі, і своїм численним прихильникам. А упевнена і красива перемога над «міцним горішком» з Глазго подарувала віце-чемпіонові України ще й надію поборотися за другу позицію у групі, котра виведе до наступного раунду. Однак для цього треба принаймні ще раз обіграти «Селтик» на його полі 2 листопада.
У першій половині донецької зустрічі «Шахтар», якому вдавалися стрімкі атаки із залученням флангів, був переконливіший. Але матеріальної переваги не здобув.
А от на початку другого тайму сталося те, що диктувалося логікою, — влученням Матузалема. Агахова з Вороб’єм організували гостру атаку. Та Джуліус в останній момент послизнувся, і м’яч відскочив до Матузалема, котрий ударом метрів з двадцяти п’яти вразив ціль.
Після цього ініціативою повністю заволоділи господарі, котрі заходилися шматувати оборону «Селтика». Незабаром Матузалем з допомогою Вукича відзначився ще раз.
Лише три хвилини потрібно було Брандао, який вийшов на заміну, щоб адаптуватися на полі й забити ефектного м’яча. Він і підвів рису в поєдинку — 3:0!
— Ми провели дуже важкий матч, — сказав після зустрічі Мірча Луческу. — Наша перемога, як на мене, цілком заслужена. Мої футболісти цього разу зіграли так само впевнено, як проти «Мілана» та певний відрізок часу в зустрічі з «Барселоною». І це мене найбільше тішить. Якщо збережемо такий настрій, то й наступні три поєдинки будуть для нас успішними. Хоча нічого ще не ясно. Попереду в нас складний матч у Глазго. Немає сумніву, «Селтик» має потенціал і постарається використати його проти нас...