19 жовтня відбулася зустріч заступника Голови Верховної Ради України Олександра Зінченка з Генеральним директором Всесвітньої Газетної Асоціації Тімотті Болдінгом. У зустрічі взяв участь заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Юрій Артеменко.
Як повідомили в секретаріаті заступника Голови Верховної Ради, під час бесіди було обговорено питання розвитку в Україні друкованих засобів масової інформації та видавничої справи, законодавчого забезпечення діяльності галузі, дотримання принципів незалежності засобів масової інформації та прав журналістів.
Олександр Зінченко зазначив незворотність курсу на європейські принципи розвитку інформаційної галузі та необхідність налагодження плідного співробітництва із провідними світовими медіа-структурами. Заступник Голови Верховної Ради України наголосив на тому, що єдиним ефективним напрямом розвитку національної інформаційної галузі є її інтеграція до європейського та світового медіа-простору, запровадження єдиних прозорих правил та чітке дотримання демократичних принципів свободи преси та незалежності журналістів.
Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.