Сьогодні, 20 жовтня 2004 року, святкує свій 75-річний ювілей людина великої і щедрої душі Георгій Корнійович Крючков.
Народні депутати України — члени Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, який очолює славний ювіляр, та працівники його секретаріату сердечно вітають Георгія Корнійовича з цією подією.
Кажуть, що першу половину життя людина працює на своє ім’я, другу ж половину ім’я працює на нього. Ваш випадок, Георгію Корнійовичу, дещо інший. Хоча ім’я вже працює на вас багато років, Ви працюєте в ім’я людей, і ця робота не припиняється ні на хвилину. Треба багато встигнути.
І Ви встигаєте — очолювати і працювати до сьомого поту в комітеті, стояти на захисті прав військовослужбовців Збройних сил України, ветеранів та членів їхніх сімей, сприяти функціонуванню військових частин, підприємств оборонно-промислового комплексу, писати статті та книги про важкі уроки життя, відігравати важливу роль у політиці країни.
Тож нехай множаться Ваші дні добрими справами, теплими людськими стосунками, а доля буде прихильною до Вас, ваших близьких і рідних, — йдеться у привітанні народних депутатів України та працівників секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Георгію Корнійовичу Крючкову з нагоди його ювілею.