Лідер «УДАРу» Віталій Кличко взяв участь у святковому параді команд навчальних закладів Києва (на знімку), присвяченому 69-й річниці Дня Перемоги у столичному Національному музеї історії Великої Вітчизняної війни, повідомили у прес-службі партії. Виступаючи перед молоддю, Кличко наголосив, що сьогодні вкрай важливо забезпечити якісну підготовку майбутніх військових, адже саме від них залежить захист нашої держави і її цілісності.

«Я хочу привітати хлопців, які в такому юному віці одягнули військову форму», — відзначив Віталій Кличко. І хочу привітати ветеранів та всіх присутніх з річницею великого свята Перемоги. Ми дуже вдячні ветеранам — нашим дідам та прадідам — за подвиг, який вони здійснили (на знімку). Хочу звернутися до хлопців. Найважливіше для вас — захищати Вітчизну. Готуйтесь до цього. Така підготовка вкрай важлива. Військовий — це почесна професія. Кожен з повагою ставиться до людини, яка стає на захист Вітчизни».

Віталій Кличко розповів, що в дитинстві мріяв стати «суворовцем», оскільки виховувався в родині військових. «Суворовцем не став, але став військовим. На сьогодні — майор запасу», — зазначив лідер «УДАРу».

Політик побажав усім здоров’я, і щоб війна ніколи не повторилася на нашій землі. «Від військових сьогодні, і вас — військових в майбутньому — залежить мир та спокій», — звернувся Кличко до кадетів.

У військовому параді взяли участь вихованці Київського військового ліцею імені Івана Богуна, ліцею-інтернату №23 Києва та інших навчальних закладів з військовою підготовкою.

Фото з сайту http://klichko.org