Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем працівників харчової промисловості!
Відповідальна й нелегка праця багатотисячного загону трудівників цієї сфери спрямована на задоволення найнагальніших потреб людини. І сьогодні ми можемо з гордістю стверджувати, що діловитість організаторів і економістів, допитливість науковців і новаторів, творчість технологів і інженерів, майстерність і наполегливість робітників змогли забезпечити належний рівень і високі темпи розвитку харчової промисловості України в ринкових умовах господарювання.
Ваші здобутки надзвичайно значущі для збагачення суспільства досвідом реформування економіки ще й тому, що досягнуті вони в умовах жорсткої конкуренції. Нині українці вже не тільки споживають продукцію переважно вітчизняного виробництва, яка вигідно відрізняється своїми споживчими і смаковими властивостями, а й експортують її за межі країни на мільярдні суми.
Поза сумнівом, працівники галузі й далі докладатимуть ще більших зусиль для задоволення дедалі зростаючого попиту населення на високоякісні продукти харчування. Зі свого боку, Верховна Рада України всіляко сприятиме конструктивному удосконаленню нормативно-правової бази розвитку цієї сфери економіки.
Зичу вам і вашим родинам щастя, здоров’я, благополуччя, нових трудових звершень.
Володимир ЛИТВИН, Голова Верховної Ради України.