Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації відповідно до частини 20 статті 85 Конституції України, статті 210 Закону України «Про Регламент Верховної Ради України», частини 2 статті 5 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» у зв’язку з достроковим припиненням повноважень членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, призначених за квотою Верховної Ради України, оголошує відбір кандидатур на заміщення чотирьох вакантних посад членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Суб’єктами права подання кандидатур на посаду члена Національної ради є депутатські фракції у Верховній Раді України та всеукраїнські об’єднання громадян у галузі діяльності засобів масової інформації.
Пропозиції щодо кандидатур та документи кандидатів приймаються впродовж 10 днів від дати оприлюднення оголошення.
Кандидати зобов’язані подати такі документи:
рекомендацію депутатської фракції Верховної Ради України або всеукраїнського об’єднання громадян у галузі діяльності засобів масової інформації (із витягом з протоколу ухвалення рішення щодо рекомендації);
особову картку ІІ-2 ДС із власноруч написаною автобіографією;
копію паспорта громадянина України (сторінки 1, 2 та сторінку зі штампом про реєстрацію за місцем проживання):
копію документів про освіту;
копію трудової книжки;
декларацію про доходи за 2013 рік;
4 фотокартки 3х4;
медичну довідку форми 133/0;
сертифікат нарколога;
сертифікат психолога;
письмову згоду на призначення і проведення спеціальної перевірки.
Пропозиції подавати за адресою: м. Київ-8, вул. Грушевського, 5, Верховна Рада України, Комітет з питань свободи слова та інформації.
Tелефон для довідок 286-80-38.