ЦВК затвердила форму протоколу територіальної виборчої комісії про підсумки голосування в окрузі на президентських виборах.

* * *
Близько 200 тисяч міліціонерів охоронятимуть порядок на територіальних і дільничних виборчих комісіях під час виборів Президента України 31 жовтня.
* * *
Скасувати «недоторканність усіх гілок влади і зробити всіх рівними перед законом» закликала Верховну Раду кандидат у Президенти Наталія ВІТРЕНКО на зустрічі з виборцями Одещини.
* * *
Листа з проханням посприяти ухваленню законопроекту про позбавлення високопосадовців привілеїв і пільг надіслав головам депутатських фракцій у ВР кандидат у Президенти Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.
* * *
Із пропозицією відмовитися від участі у президентських перегонах звернувся до Віктора ЮЩЕНКА та Віктора ЯНУКОВИЧА кандидат у Президенти Микола ГРАБАР. На його погляд, це «збереже Україну від розколу».
* * *
Під час виступу на мітингу в райцентрі Нова Водолага на Харківщині в рамках агітаційного туру коаліції «Сила народу» невідомі люди в цивільному одязі кидали яйця в народних депутатів України Юлію Тимошенко та Анатолія Матвієнка. Депутати заявили, що це їх «розвеселило».
За повідомленнями власних кореспондентів та інформагентств.