Як вибрати колготки? З настанням холодів цим питанням стурбована практично вся жіноча половина людства. Щоб і тонкі, і комфортні, і міцні, і недорогі...
Найдоступніший метод оцінити якість — понюхати колготки. Якщо ви відчуєте приємний і сильний запах, річ напевно зроблена в Італії. Запашники коштують порівняно дорого, тому вони не по кишені лівакам-кустарям.
Після обнюхування справжній експерт переходить до обмацування. Зверніть увагу на шви. Вони бувають плоскі і круглі. У якісних і дорогих колготок — плоскі. Круглий шов натирає шкіру і його буде видно під одягом, що облягає. А колготки з плоским швом можна носити під будь-яким убранням — коли розтягнеться, він практично зрівняється з основною поверхнею.
Неабиякий елемент — ластка — місце, що з’єднує дві панчохи. Ромбовидний шматочок тканини дає змогу колготкам сідати по жіночій фігурі. На гарних колготках ластка зроблена з додаванням бавовни. І не соромтеся попросити у продавця розкрити коробочку, щоб перевірити якість виробу. Ви маєте на це право.
Підготувала Євдокія ПОДОРОЖНЯ.