Футбол. Відбірковий турнір чемпіонату Європи-2006 (U-21).
Група 2. Україна—Грузія. 6:0. Голи: Воробей, 7, Алієв, 18 (п), Пуканич, 31, Гладкий, 45+1, 55, Трусевич, 65.
Україна: Ширяєв, Романчук, Яценко, Чигринський, Алієв, Пуканич (Самборський, 54), Мілевський, Гладкий, Чеберячко (Трусевич, 68), Ярмаш (Іщенко, 59), Воробей.
Грузія: Тотладзе, Гігаурі (Хубуа, 59), Кашія, Імедашвілі, Оніані, Бурнадзе, Челідзе (Дарасанія, 46), Аладашвілі, Іашвілі (Челідзе, 82), Ходжава, Модебадзе.
Попереджено: Оніані, 17, Гладкого, 72, Іашвілі, 80. На 78-й хвилині з поля вилучено Оніані (два попередження).
Арбітр — Мікко Вуорела (Фінляндія).
12 жовтня. Червоноград. Стадіон «Шахтар». 5 000 глядачів.
Це місце дуже щасливе для нашої «молодіжки». Тут у шахтарському серці Галичини вони двічі долали вірменських одноліток у двох попередніх відбіркових циклах. І от тепер надпереконлива перемога над командою Грузії.
І справа не в рахунку, хоча і він, звісно, тішить наше самолюбство. Головне, що в порівнянні з матчем проти греків у Києві в грі українських футболістів відбулися помітні позитивні зміни. Вона стала мобільнішою і переконливішою. І, як відзначив тренер нашої команди Олексій Михайличенко, особливо приємно, що кілька м’ячів було забито після швидких і гострих флангових атак.
Справді, м’ячі господарі забивали дуже ефектно. Варто відзначити дубль 17-річного дуже перспективного гравця харківського «Металіста» Олександра Гладкого. У хлопця є відчуття голу. Багато попрацював цього разу Артем Мілевський, котрий постійно тримав у напруженні оборонців суперника. Отож був дуже корисний. Динамівець сам не забив, але зробив кілька голевих передач.
Грузини виявилися технічною, чіпкою і жорсткою командою. Але організаційний бік справи у них вочевидь шкутильгав.
Тепер нашій команді, котра здобула три перемоги поспіль, варто працювати над поліпшенням якості гри і подбати про збереження переможного поступу.
Червоноград—Львів.