Місто із поетичною назвою Красний Лиман символізують три кольори: зелений, синій і золотий. Міський голова Леонід Перебийніс так розшифровує це поєднання: «Зелений колір — від лісів і садів, які оточують Красний Лиман зусібіч. Синій — це колір озер (загальною площею близько ста гектарів) і хвилі Сіверського Дінця. А золотом відливають хлібні ниви, якими справедливо пишається наш край».
А недавно на веселий і яскравий день народження завітали і представники газети «Голос України». У сквері імені Кірова поруч із виставкою творів народних умільців розташувався куточок парламентської газети. Цього дня кожен із читачів, який оформив передплату газети на 2005 рік, отримував фірмовий сувенір: футболку, кепку, брелок, ручку тощо. Наші помічники, керівники Донецького молодіжного центру мистецтв «Екоарт» Валентина і Сергій Жукови оточували увагою кожного із гостей, хто підходив до столика. Мешканці міста висловлювали пропозиції, ділилися наболілим і дякували за те, що газета знайшла можливість «вийти в люди».
— «Голос України» мені подобається змістовністю. Тут знайдеш і офіційні матеріали, і розповіді про людей, і проблемні статті. Завжди з нетерпінням я і мої колеги очікуємо на свіже число, — зізналася наша постійна читачка Ганна Вікторівна Мальченко.
Редакція газети висловлює вдячність міському голові Леоніду Перебийнісу, його першому заступнику Віктору Євтушенку і керівництву бази відпочинку «Наука» за допомогу у проведенні виїзної акції «Голосу України» в Красному Лимані.