У Феодосії слідча оперативна група Генеральної прокуратури України розслідує кримінальну справу злочинців, що працювали на Кримській регіональній митниці. Підозрювані в погонах замість того, щоб оберігати державне добро, крали його з таким розмахом, що масштаби поцупленого здивували навіть добре обізнаних з найпідступнішими способами зловживань слідчих Генпрокуратури. Вони повідомили, що вже зібрано докази, які дають підстави вважати: торік з травня по листопад співробітники митного посту «Феодосія» здійснили чотири незаконні фіктивні зловживання з оформлення вантажів цукру, виготовленого з давальницької сировини.
Ці оборудки завдали збитків державі на суму понад 170 мільйонів гривень. Йдеться приблизно про... 1500 вагонів цукру, які пішли наліво.
Зловмисники затримані. Професіонали розшуку з’ясовують, як саме та хто давав зелене світло cолодким составам, спрямовуючи їх у «тінь».
Слідство триває. Перевіряють причетність посадових осіб різних рівнів Кримської регіональної митниці. Так звана цукрова справа стосовно кількох співробітників Кримської регіональної митниці має бути найрезонанснішою.
Крим.