Центральна виборча комісія вирішила перерахувати грошові застави (по 500 тисяч гривень), внесені кандидатами у Президенти Григорієм Чернишем і Віталієм Кононовим, на рахунки Партії реабілітації народу України та Партії зелених, які їх висували.

* * *
Незалежний громадський моніторинг громадської коаліції «Новий вибір-2004» виявив численні порушення законодавства України під час перебігу президентської виборчої кампанії. Зокрема, стурбованість та занепокоєння викликають втручання, а також вплив правоохоронних органів на виборчий процес.
* * *
Для безперешкодного висвітлення ЗМІ перебігу виборчого процесу Національна спілка журналістів України, об’єднання «Незалежні медіа-профспілки України», Правова програма ІREX U-Medіa домовилися спільно захищати права журналістів у дні голосування і підрахунку результатів виборів.
* * *
Кандидат у Президенти України київський міський голова Олександр ОмельЧенко заявив, що у разі перемоги на виборах відмовиться від президентського крісла.
* * *
Кандидат на пост Президента України Олександр Яковенко попередив, що незабаром КПРС надрукує і поширюватиме плакати «антиамериканського» змісту.
* * *
Російські спостерігачі вважають, що кандидати на пост Президента України в ході виборчої кампанії свідомо порушують виборче законодавство країни.
За повідомленнями власних кореспондентів та інформагентств.