Виготовлення бюлетенів для голосування на виборах Президента коштуватиме державі 10 млн. 700 тис. грн. Про це повідомив заступник голови Центральної виборчої комісії України Ярослав ДАВИДОВИЧ.

*** 
Організація «Громадська ініціатива «Знаю» заявила, що під час збирання підписів на підтримку кандидатів у Президенти було незаконно використано підписи майже 2,5 млн. українців. Щоб встановити, чи використано голос виборця без його відома, створено «гарячу лінію» по телефону: 8-800-50-22-500.
*** 
Українська діаспора, що проживає у Східному Сибіру Російської Федерації, просить створити додаткові виборчі дільниці в регіоні на виборах Президента України.
*** 
Майже 500 громадян України, що мешкають в італійському місті Тренто, просять відкрити в місті виборчу дільницю на виборах Президента України і готові самостійно профінансувати витрати на її створення.
*** 
На засіданні Центральної виборчої комісії відбулося жеребкування проведення Національною телекомпанією України передвиборних дебатів між кандидатами на пост Президента України. Відповідно до результатів жеребкування теледебати почнуться 11 жовтня і відбудуться між такими кандидатами: Душин — Грабар; Кінах — Корчинський; Козак — Яковенко; Бойко — Ржавський; Омельченко — Базилюк; Рогожинський — Кривобоков; Бродський — Мороз; Симоненко — Нечипорук; Комісаренко — Вітренко; Черновецький — Чорновіл.
За повідомленнями власних кореспондентів та інформагентств.