Більшість є і буде. Таку думку висловив на прес-конференції координатор парламентської більшості Степан Гавриш. Водночас він переконаний, що вона приречена на «глибокий внутрішній конфлікт». І пояснив цю ситуацію відсутністю представників більшості у «парламентській президії».
Степан Гавриш вважає, що жодних глобальних змін ні в структурі парламентсько-урядової коаліції, ні щодо її керівництва до завершення президентських перегонів не відбудеться. Натомість він переконаний: «Коли минуть вибори, новий Президент створить свою парламентську більшість».
Лідер парламентсько-урядової коаліції повідомив також, що наступного тижня на розгляд народних обранців буде винесено проект постанови, яка визначить процедуру голосування законопроекту №4180. (Нагадаємо: цей документ передбачає внесення змін до Основного Закону країни і перебуває на розгляді в Конституційному Суді.) Проект постанови підготували Степан Гавриш і лідер соціалістів Олександр Мороз.
С. Гавриш не виключає, що парламент може розглянути проект закону про внесення змін до Конституції ще до завершення президентських виборів.