Завдяки турботам народного депутата Віктора Тимошенка в Чигирині добудовано житловий будинок для медпрацівників, газифіковано приміщення територіального центру з обслуговування ветеранів, закуплено музичні інструменти для районного будинку культури, відкрито дитячий боксерський клуб. Справжньою історичною подією для колишньої гетьманської столиці, якою опікується народний обранець, стало спорудження і відкриття величного собору Казанської Божої Матері — першого відновленого храму за останнє століття.
— Він нам як рідний син допомагає, — поділилася старенька жителька Чигирина Марія Дмитрівна Шуляк. — Так склалася доля, що залишилася я на схилі літ сама. Дякуючи Віті (так називає парламентарія старенька. — Авт.), до моєї хати проведено газ, і тепер душа в теплі. І від слова доброго, і від підмоги.
Та все-таки, очевидно, найбільше вдячні Віктору Тимошенку ті батьки, чиї діти перемогли в конкурсі, який щороку проводить благодійний фонд народного депутата на право завоювати грант на навчання у вищих навчальних закладах країни. Понад 260 юних смілян, кам’янчан, чигиринців навчаються нині у найпрестижніших університетах. 
На святі в Чигирині, коли все місто і район вітали Віктора Анатолійовича з днем народження, від імені матерів студентів, Світлана Стаско подарувала народному обранцеві вишиту сорочку — на щастя і долю...
Черкаська область.