Відкрито ювілейний сезон у столичному театрі оперети: у грудні йому виповнюється 70 років.
Кажуть, Гранд-опера у день відкриття сезону збирає майже два мільйони доларів! У нас квитки, на жаль (чи на щастя), вельми дешеві, однак бачили б ви, як у день відкриття сезону був заповнений зал!
Уже півроку театр очолює новий керівник Богдан Струтинський, який обіцяє (і намагається) вивести колектив із певного застою та шлейфа скандалів, не завжди творчих. Оновлюють репертуар і оснащення, встановлене ще в сорокових роках; тривають переговори з урядом Японії про отримання гранту на заміну освітлювальної апаратури. Вперше за багато років оперета виїхала на гастролі, де збирала аншлаги, — дуже вже скучили жителі Луцька та Рівного за цим чудовим мистецтвом. Та й сама оперета скучила за доброю публікою. У планах на майбутнє — відкрити при театрі студію. Викладатимуть там справжні майстри цього іскрометного жанру. До речі, це єдиний театр оперети в Україні, але чомусь без академічного статусу.
А відкривали сезон великим гала-концертом за участю провідних артистів театру. Було показано уривки з «Летючої миші», «Принцеси цирку», «Фіалки Монмартру», «Весілля у Малинівці».