Футбол. Як відомо, відбірні матчі з командами Грузії молодіжна та національна збірні України проведуть 12 і 13 жовтня у Червонограді та Львові. У ті дні відбудуться заходи зі святкування 110-річчя українського футболу. Про це на засіданні виконкому ФФУ повідомив її перший віце-президент Олександр Бандурко: «Ми виходимо на фінішну пряму ювілейного року. Але ще треба провести багато організаційної роботи, щоб виконати Постанову Верховної Ради України «Про відзначення 110-річчя українського футболу».
Напередодні згаданих зустрічей відбудеться Міжнародна науково-практична конференція, різні нагороди отримають активісти та ветерани футболу, буде відкрито пам’ятний знак у Стрийському парку, де відбувся історичний матч Львів—Краків, та ряд інших заходів.
Про призначення Олексія Михайличенка тренером молодіжної збірної України ми оперативно повідомляли у попередньому числі «ГУ».
Федерація футболу України прийняла рішення змінити терміни проведення традиційних міжнародних турнірів у нашій країні. Відтепер у меморіалах Валерія Лобановського щороку (з 16 по 18 серпня) братимуть участь національні збірні. А турнір юнацьких команд (U-16) пам’яті Віктора Баннікова з червня перенесено на 15—19 травня.