Удвічі скоротити кількість міністерств та чисельність чиновників вимагає в рамках проекту «Ліберальна альтернатива України» кандидат у президенти Ігор ДУШИН. Першу «чорну мітку» активісти Ліберально-демократичної партії України вручили Міністерству освіти.
* * *
Кандидат у президенти, лідер Християнсько-ліберальної партії України Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ учора провів інтернет-конференцію на форумі всеукраїнської газети «Закон і бізнес».
* * *
Свій погляд на те, як забезпечити вільні від закордонних та вітчизняних політтехнологів президентські вибори в Україні та як уникнути збройних провокацій у Придністров’ї, виклав на прес-конференції в Києві кандидат у президенти, лідер партії «Нова сила» Юрій ЗБІТНЄВ.
* * *
Занепокоєність відсутністю у Верховній Раді дієздатної більшості висловив кандидат у президенти, лідер Партії промисловців і підприємців Анатолій КІНАХ. Він заявив, що ПППУ докладатиме всіх зусиль, щоб у парламенті існувала відповідальна й ефективна більшість.
* * *
Повністю заборонити Компартію та провести реприватизацію на зустрічі з виборцями в Житомирі пообіцяв у разі свого обрання кандидат у президенти, голова секретаріату партії «Народний рух України за єдність» Богдан БОЙКО.
* * *
Курултай кримськотатарського народу, який відбувся в Сімферополі, звернувся до співвітчизників із закликом підтримати на президентських виборах кандидата у президенти Віктора ЮЩЕНКА.
* * *
Вихід депутатів із парламентської більшості ставить під загрозу процес внесення змін до Конституції України, заявив на зустрічі з виборцями в Луганську кандидат у президенти, лідер Комуністичної партії України Петро СИМОНЕНКО.
За повідомленнями власних кореспондентів та інформагентств.