На поліграфічній карті України столична компанія «Новий друк» з’явилася порівняно недавно. Свій відлік підприємство бере з 1997 року. Але за досить короткий термін компанія вийшла на одне з передових місць у своїй галузі. Все це — завдяки динамічному розвитку і орієнтації на найсучасніше обладнання та найпередовіші технології.
Минулого тижня «Новий друк» урочисто презентував книжково-журнальне виробництво. Численні гості, серед яких були народні депутати України, зокрема, Валерій Пустовойтенко, Олег Зарубінський, представники міської та районної влади, міністерств, відомств, видавництв, засобів масової інформації на власні очі переконалися, що на обладнанні компанії «Новий друк» можна сміливо продукувати українську книжку на рівні найсучасніших світових вимог. Тут встановлено першу в Україні лінію з виготовлення книжок ВL-500 фірми «Stall». Це особлива гордість компанії «Новий друк».
Як і ще одна споруда — стадіон для міні-футболу, який компанія презентувала також цього дня. Варто відзначити, що аналогів йому в Україні немає. Майданчик 40х20 метрів має штучне покриття. Споруджено трибуни з пластиковими сидіннями на 300 місць, є по-сучасному оформлені роздягальні, душові, літнє кафе. Одне слово, створено всі умови і для спортсменів, і для глядачів. До речі, цей унікальний стадіон споруджено силами трудового колективу компанії «Новий друк», де з перших днів створюються умови не тільки для продуктивної праці, а й для гарного відпочинку.