Легка атлетика. У Бельгії відбувся міжнародний турнір «Меморіал Ван Дамма» — передостанній етап престижної серії «Золота ліга».

Срібним призером став наш Іван Гешко, який фінішував другим на дистанції в бігу на 1500 метрів, встановивши новий рекорд України. Марина Майданова в бігу на 200 метрів показала п’ятий результат, а Марина Дуброва стала дев’ятою на дистанції 5000 метрів. Срібна призерка ігор в Афінах у бігу на 100 метрів з бар’єрами Олена Красовська в Бельгії прибігла лише четвертою. У стрибках у висоту Вікторія Стьопіна була четверта (1,94), Віта Паламар (1,91) — шоста, Ірина Михальченко (1,88) — восьма та Інга Бабакова (1,88) — десята.
Теніс. Міжнародний турнір «Київ-Оупен». Призовий фонд — 50 тисяч доларів. Корти «Наука». Фінал. Ніколас Альмагро (Іспанія)—Іржі Ванек (Чехія) — 4:6, 6:3, 6:2. Переможець отримав 7 200 доларів. Українські тенісисти, вже традиційно, виступили вкрай невдало.
Хокей. Рига. Перший етап турніру «Євровиклик». Збірна України, складена майже повністю з гравців київського «Сокола», виграла лише останній матч змагань — у команди Франції (7:1) і посіла третє місце з двома очками. До цього наші хокеїсти поступилися збірним Латвії — 4:7 і Білорусі — 1:5. Переможцем «Євровиклику» стали латиші, які у вирішальному матчі переграли білорусів — 5:1.
Бокс. Чемпіон WBC у суперважкій вазі українець Віталій Кличко, котрий перебуває у Лос-Анджелесі, поки що сам напевне не знає, хто стане його суперником у наступному поєдинку. «Ми ведемо переговори з кількома бійцями, — зазначив Віталій. — Денні Вільямс — один з можливих суперників. Після перемоги над Тайсоном його акції дуже зросли, і я із задоволенням зустрівся б з ним цього року. Але я ще раз хочу підкреслити: ведемо переговори і з іншими боксерами. Ми ще не підписували ні з ким жодних документів».