1. Відродження духовного і матеріального добробуту народу України на основі чотирьох духовних законів, які були закладені в глибинах нашого походження.
2. Ліквідація наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
3. Реабілітація «мертвої зони» Чорнобиля.
4. Створення України безмитною зоною.
5. Ліквідація злочинності, тюрем, таборів для малолітніх, забезпечення пенсіями людей, які постраждали від соціальної несправедливості, інвалідів праці, Великої Вітчизняної війни та інвалідів-інтернаціоналістів.
6. Підвищення матеріального і духовного добробуту народу України, забезпечення мінімального життєвого рівня однієї людини із розрахунку 4257 гривень на місяць.
7. Видача безкоштовно лікувальних прикрас на основі мінералу топаза всім жителям України.
8. Розрахунок із зовнішніми та внутрішніми боргами України.
9. Створення демократичного суспільства, яке забезпечить вільний розвиток людини і захистить її права.
10. Створення в Україні суспільства, в якому має бути пріоритетною економічна політика на основі різноманітних форм власності, високий життєвий рівень народу, соціальна справедливість, духовна свобода, відкритість до навколишнього світу.
11. Створення умов для задоволення національно-культурних потреб усіх етнічних груп, які живуть в Україні.
12. Проведення приватизації, земельної реформи і передачі жителям України землі у приватну власність, здійснення радикальних економічних реформ на основі нових форм у ринкових взаємовідносинах — «Благодійність».
13. Створення умов кредитної політики з максимальною відсотковою ставкою у розмірі шість відсотків річних для жителів України.
14. Створення умов державного забезпечення дітей віком до 16 років, медичного обслуговування та середньої освіти.
15. Забезпечення високого матеріального рівня життя медичним працівникам, учителям, письменникам, художникам, науковцям, військовослужбовцям, працівникам юстиції, судів і правоохоронних органів.
16. Створення міст для порушників законів і засуджених.
17. Реалізація програми зовнішньої, внутрішньої та соціальної політики ПРНУ.
18. Утвердження України на міжнародній арені як миролюбивої держави з історичним минулим на основі «Дорога, Правда і Життя».