Голова Верховної Ради України Володимир Литвин привітав українську легкоатлетку Вікторію Стьопіну з олімпійською бронзою.
«Щиро вітаю Вас з бронзовою медаллю Олімпіади.
Ваша нагорода — вагомий внесок у досягнення українських легкоатлетів у Афінах, у спортивну славу України», — підкреслив Володимир Литвин у привітанні й побажав Вікторії Стьопіній подальших успіхів на спортивних аренах, щастя і добра.
* * *
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин надіслав привітання олімпійському чемпіону з вільної боротьби Ельбрусу Тедеєву.
«Сердечно вітаю з золотою олімпійською медаллю», —сказано у привітанні.
«Ваш успіх гідно увінчав переможний поступ команди України на Олімпіаді, забезпечив їй почесне місце серед найбільших спортивних держав світу», — наголосив Володимир Литвин і побажав Ельбрусу Тедеєву нових досягнень на спортивних аренах і життєвій ниві.
* * *
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин привітав команду українських гандболісток зі здобуттям олімпійських бронзових медалей.
Як підкреслюється у привітанні, «Ваша бронзова медаль — перша в новітній історії України олімпійська нагорода у змаганнях із спортивних ігор».
«Ви показали себе справжніми бійцями, поступившися лише чемпіонкам. Але красою, жіночністю ви не поступилися нікому», — висловив переконання Володимир Литвин і побажав спортсменкам успіхів у здобутті нових життєвих і спортивних вершин!
* * *
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин привітав українську гімнастку Ганну Безсонову зі здобуттям бронзової олімпійської нагороди.
У своїй телеграмі на адресу штабу олімпійської збірної команди України Голова Верховної Ради зазначив: «Усі ми тут, в Україні, у великому захопленні від Ваших виступів. Гадаю, що вони принесли таку само насолоду мільйонам глядачів у всьому світі». Володимир Литвин побажав Ганні Безсоновій нових перемог на життєвих і спортивних дорогах.