Помер Алік Асланов, який вчинив самоспалення перед прокуратурою Баранівського району Житомирської області 
Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Центрального штабу Віктора Ющенка.
Народний депутат України, керівник Житомирського обласного штабу кандидата у президенти Павло Жебрівський повідомив, що А. Асланов — мешканець села Зеремля Баранівського району Житомирської області — помер у неділю, 29 серпня, о 1.20 ночі.
Він — батько п’ятьох дітей, якому місцеве сільгосппідприємство заборгувало три тисячі гривень і не збиралося повертати цей борг. За свідченням дружини потерпілого, керівник підприємства відмовився виділити своєму працівнику комбайн для обмолоту збіжжя в рахунок боргу і став вимагати 600 гривень оплати. А. Асланов звернувся до голови райдержадміністрації Василя Дикого і отримав «брутальну відповідь, що йому дадуть комбайн лише після того, коли він припинить збирати підписи і агітувати за кандидата у президенти України В. Ющенка». Після цього А. Асланов позичив 10 гривень, купив на них бензин, пішов до районної прокуратури, де вчинив привселюдний акт самоспалення.
«А. Асланов отримав дуже сильні опіки і перебував у Баранівці в районній лікарні, оскільки транспортувати його було неможливо. Згодом у Київському республіканському опіковому центрі Аліка забезпечили всім необхідним, усіма препаратами. Однак стан А. Асланова був критичний, і він не приходив до свідомості», — розповів П. Жебрівський.
Він також повідомив, що похорон А. Асланова відбудеться сьогодні.