Схвально зустріли вирок Апеляційного суду Одеської області мешканці міста Ананьїв, у пам’яті яких і досі моторошний злочин більш як дворічної давності, скоєний п’ятьма заїжджими недолюдками. Трагедія, про яку розповідали чи не всі вітчизняні ЗМІ, у т. ч. й «ГУ», сталася в березні 2002 року. Тоді, нагадаємо, до помешкання приватного підприємця увірвалася, сподіваючись поживитися, розбійна група.
Здобич була незначною, та злочинці, щоб не залишити свідків, позбавили життя подружню пару, трьох дітей, квартирантку та сусідку, що завітала до оселі. Особливо лютували, розправляючись з жертвами, як встановило слідство, громадяни Молдови Сергій Б. та Павло П., які до цього вже провели за гратами не один рік.
Мав проблеми з законом і громадянин України Сергій Б. Ще один — Ігор С. — хоча до цього й не засуджувався, однак не жахнувся кривавої бійні, теж взяв у ній участь. Цю четвірку засуджено до довічного позбавлення волі. 14 років проведе за гратами п’ятий учасник злодійської групи — неповнолітній син сестри одного з вищезгаданих бандитів.
...Жертв розбійного нападу ховали тоді всім містом. Не стримували сліз ні дорослі, ні діти. Й крізь плач, згадується, не раз чулося: «Невже кара не знайде вбивць?» Ні, вони її таки не уникли, хоча й прагнули, замітаючи сліди злочину, сховатися від правосуддя за кордоном, у сусідній країні.