17 серпня. Дзюдо. Жінки. До 63 кг. Аюмі Танімото (Японія). Чоловіки. До 81 кг. 1. Іліас Іліадіс (Греція). 2. Роман Гонтюк (Україна).
Плавання. Чоловіки. Вільний стиль. 200 м. Майкл Фелпс (США). Вільний стиль. Естафета. 4 х 200 м. США. Жінки. Вільний стиль. 200 м. Камелія Потец (Румунія). Комплексне плавання. 200 м. Яна Клочкова (Україна) —2.11,14.
Кульова стрільба. Чоловіки. Малокаліберний пістолет (50 м). Михайло Нестеруєв (Росія).
Стендова стрільба. Чоловіки. Дуплетна стрільба. Ахмед Альмактум (ОАЕ).
Спортивна гімнастика. Жінки. Командна першість. Румунія.
Фехтування. Чоловіки. Шпага. Особиста першість. Марсель Фішер (Швейцарія). Жінки. Шабля. Особиста першість. Меріель Загуніс (США).
Гандбол. Жінки. Група А. Україна—Китай — 26:21.
Важко в навчанні...
Футбол. Товариський матч молодіжних збірних (U-21). Англія — Україна. 3:1 (Кол, 13, 42, Бент, 90+2 —Алієв, 88).
Україна: Ширяєв, Карамушка (Прошин, 44), Іщенко, Чеберячко, Яценко, Мілевський, Півненко (Алієв, 65), Голайдо (Пуканич, 46), Воробей, Самборський, Оберемко.
Третього вересня підопічні Павла Яковенка проведуть товариський матч відбіркового циклу чемпіонату Європи проти збірної Данії на її полі. За словами нашого тренера, добре, що є такі зустрічі, як оця в Мідлсбро.
Звичайно, дві прикрі помилки Олега Карамушки призвели до м’ячів у наші ворота, які організував високий на зріст, стрункий темношкірий красень Карлтон Кол. Але з ким, як кажуть, не буває. Важко в навчанні — легко в бою.
Наша команда, слід сказати, не знітилася. Маючи доволі сильних суперників, боролася до останньої секунди, часом демонструючи цілком пристойний футбол. Алієв забив м’яч потужним пострілом здалеку. І зажевріла надія навіть зрівняти рахунок, але не судилося...
Мідлсбро.