У Дніпропетровській області регіональний штаб Соцпартії має намір установлювати відеотехніку на місцях проведення масових акцій.
Як заявив на прес-конференції довірена особа кандидата на посаду президента, лідера Соцпартії Олександра Мороза Олександр Молівєров, штаб СПУ в Дніпропетровській  області надалі організовуватиме підготовку і проведення мітингів, акцій протесту і зустрічей з виборцями з використанням відео- та фототехніки.
Для фіксації подій спеціальну техніку члени СПУ мають намір установлювати рано вранці в день проведення заходів, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна».
«Із сьомої ранку і до вечора фіксуватимемо, щоб потім не бути голослівними, говорячи про спроби влади зірвати зустрічі», — повідомив О. Молівєров.
Керівництво обласного штабу СПУ заявило про спробу співробітників міліції і воєнізованої охорони заводу «Дніпрошина», на площі перед яким відбувалася зустріч 
О. Мороза з виборцями, унеможливити проведення заходу.
«Зігнали будівельну техніку, оточили площу, заламували руки помічникам депутатів», — прокоментував подію О. Молівєров.
Крім того, з метою забезпечення надалі проведення зустрічей О. Мороза з виборцями керівники регіонального штабу мають намір розглянути питання формування з членів партії мобільних груп, які протистоятимуть розміщенню будівельної техніки на місці заявлених масових акцій.