Незважаючи на канікули, народний депутат України Володимир Майстришин  зустрівся з мешканцями села Войнашівка, що у Барському районі, на Вінниччині, для з’ясування наболілого питання — будівництва на території згаданого населеного пункту сталеплавильного цеху підприємства «Бармехмаш». 
Селяни виступають проти спорудження такого об’єкта на території їхнього населеного пункту вже тому, що місцеве господарство спеціалізується на вирощуванні садів. «Сталь у садах не варять...» Крім того, майбутній об’єкт плановано розмістити у безпосередній близькості до села. За словами представника ініціативної групи Олени Балабан, відстань до найближчої оселі — приблизно 200 метрів. На стороні односельчан — місцева влада: їхню точку зору з цього приводу поділяють сільський голова і керівник сільгосппідприємства.
Що характерно, обласні організації — управління з питань екології та природних ресурсів, СЕС не дали згоди на проведення робіт із спорудження даного об’єкта, керуючись екологічною безпекою мешканців села. Так само проти виступив обласний екологічний прокурор. Підтримала селян й обласна влада.
Володимир Майстришин, який спершу підтримував ідею будівництва «сталеплавилки», тепер змінив свою думку. «Детально ознайомившися з ситуацією, уважно вивчивши всі документи, я дійшов висновку, що місце для такого будівництва справді обрано невдало», — повідомив народний обранець своїм виборцям під час зустрічі з ними. Дивлячись у вічі людям, депутат відверто зізнався, що визнає свою помилку.
Вінницька область.