Заблокувавши прохідну, працівники державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод» не пустили на його територію новопризначеного керівника. На огорожі гасла: «Поверніть нашого генерального!», «Ні прихватизації!!!», «Владо, не збурюй новий Майдан!» тощо.
Мітингувальники переконують: завод у числі найбільших платників податків в області, люди отримують високу зарплатню, колективний договір виконується, тож вони повністю задоволені керівником, який був до цього. А новопризначеного гендиректора, стверджують, знають давно, бо в 2010—2011 роках був куратором заводу і ледь не довів його до банкрутства. У свою чергу, новопризначений керівник каже, що працівників проти нього налаштувала стара адміністрація.
До речі, це єдиний лікеро-горілчаний в Україні, який належить державі. Представник Державного управління справами (ДУС), яке призначило нового директора, після зустрічі з ініціативною групою пообіцяв найближчим часом вивчити ситуацію детальніше. Люди налаштовані рішуче і кажуть, якщо їх не почують тут, поїдуть пікетувати офіс ДУС у Києві.