Архітектурний комплекс реабілітаційного відділення Рівненського госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни, що у селищі Клевань Рівненського району, на Всеукраїнському конкурсі на кращі будинки та споруди визнано кращим. А його проектанти і будівельники удостоєні першого місця та диплома І ступеня Державного комітету України з будівництва та архітектури.
І справді, «ветеранське містечко» (так називають комплекс в області) має привабливий зовнішній вигляд і побудоване за останнім словом будівельної науки з використанням найсучасніших будматеріалів, енергоощадних технологій. А найголовніше —воно комфортне і затишне. Тож недаремно ветерани жартують, що тут і стіни лікують.
До слова, не вперше новобудови області визнають кращими на подібному конкурсі: щороку таких по 3—5 у різних номінаціях. Серед них Свято-Покровський храм у Дубно, готельний комплекс і гімназія у селі Велика Омеляна Рівненського району, Рівненська сірникова фабрика, школа у селі Заслуччя Дубровицького району та інші. Схоже, будувати добротно в нашому краї стає модно.
Рівненська область.