У народного депутата України Івана Вернидубова (на знімку праворуч) вельми непростий округ. Непростий своєю різноманітністю. «Зона відповідальності» депутата складається з найбільш промислово розвинутого Гагарінського району Севастополя та із Балаклавського, до складу якого входять дві третини території міста-героя, тридцять два села та два міста: власне Балаклава та Інкерман. Зрозуміло, що діапазон проблем, характерних для цих настільки різнопланово «орієнтованих» територій, напрочуд широкий. Але, незважаючи на таку специфіку, виборці 224-го округу достеменно знають, що означає фраза «робота депутата в окрузі».
Народний депутат демонструє це наочно: щойно випадає нагода, він приїздить не до Севастополя взагалі, а за конкретною адресою, до конкретних людей з конкретними проблеми. Зокрема, І. Вернидубов разом із «десантом» юристів, спеціалістів з райдержадміністрації, працівників Орлинівської сільської ради та своїх помічників відвідав село Резервне. Однією з найважливіших та довготривалих проблем селян є одержання актів на володіння земельними ділянками, і депутат знайшов час і можливість допомогти людям. А нещодавно Іван Васильович бібліотеці села Резервного з власного зібрання подарував понад сотню книг. 
Важливою та задавненою проблемою для селян Балаклавського району була газифікація осель. Значні відстані (район займає більш як 550 квадратних кілометрів) та невелика кількість населення тривалий час слугували плановикам бюджету та газовикам приводом для відмов у розв’язанні цього питання. Мовляв, ефект буде незначним. Але Іван Васильович зумів переконати всіх, що ефект треба міряти не кількісними показниками. Знайшов він спільну мову із депутатами міськради, обраних від Балаклавського району. І на сьогодні    повним ходом йде газифікація не тільки Балаклави, а й Інкерману, сіл Хмельницького, Чорноріччя тощо.
Ще однією сферою зацікавленості депутата є охорона здоров’я. У тісній співпраці з міським головою Севастополя Леонідом Жуньком, головою райдержадміністрації Едуардом Ганчевим та місцевими підприємцями в міській лікарні № 9, що в Балаклаві, зроблено ремонт палат для інвалідів Великої Вітчизняної війни, знайдено кошти на придбання сучасної діагностичної та лікувальної апаратури, ремонтують центральний корпус. Серед трьох десятків медичних закладів Севастополя балаклавська лікарня, за словами начальника управління охорони здоров’я Севастопольської міськдержадміністрації Анатолія Токарєва, є однією з кращих. Колектив лікарні вважає, що значна частка такої оцінки припадає на старання депутата І. Вернидубова. Ось і під час останнього приїзду до цього закладу Іван Васильович безкоштовно передав медикам сто упаковок антибіотика широкого спектру дії — левофлоксацину. Ці ліки отримають хворі, котрі належать до так званого прошарку соціально незахищених громадян: пенсіонери, ветерани війни, інваліди. До речі, ціна цих пігулок коливається в межах 130-170 гривень за упаковку. 
Севастополь.