Рано-вранці 11 серпня мешканців елітного будинку № 14 по вулиці Кесаєва розбудив потужний вибух. Людських жертв немає, але 13 легкових автомобілів, припаркованих на подвір’ї, перетворилися на брухт. У 29 квартирах вибуховою хвилею вибито шибки.
Очевидці розповідали, що один із підприємців (що мешкає в цьому будинку, оточеному кам’яною стіною вище людського зросту, з цілодобовою охороною) сів у свій «Мерседес», але машина чомусь не завелася. Чоловік пересів в інший автомобіль, але не встиг заїхати за ріг будинку, як пролунав вибух.
Представники правоохоронних органів від будь-яких коментарів відмовляються, тому доводиться тільки здогадуватися, кого і чому хотіли вбити, хто замовник і виконавець злочину. На ці запитання відповість слідство у кримінальній справі, порушеній прокуратурою. Севастопольці сподіваються, що прокуратура з’ясує, чи це кримінал, чи все-таки політичні розбірки — в будинку № 14 по вулиці Кесаєва, де прогримів вибух, мешкають представники великого бізнесу, ділових і політичних кіл міста-героя.