Севастополь відвідав Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, який перебуває на відпочинку в Криму. Будучи головою Народної аграрної партії, він вирішив провести зустріч зі своїми севастопольськими однодумцями. 
За словами В. Литвина, раніше він не дуже бажав пов’язувати свою діяльність з якоюсь політичною партією, однак у сьогоднішній ситуації залишатися осторонь від великої політики не вийде, тому він і погодився очолити партію аграріїв.
Коментуючи перебіг президентської кампанії, він відзначив небезпечну тенденцію протиставлення двох сил — народної та провладної. На його думку, у такий спосіб можна виграти вибори, але програти країну. 
В. Литвин вважає, що політики не повинні переступати тієї небезпечної межі, коли вузькопартійні інтереси переважують загальнодержавні. Крім того, на його переконання, президентські вибори стануть генеральною репетицією парламентських виборів, які відбуватимуться через два роки.
Севастопольських журналістів також цікавило, коли, врешті-решт, парламент прийме закон про статус Севастополя.
— Його потрібно прийняти найближчим часом, — заявив Володимир Литвин. — Підготовка та обговорення цього закону проходять дуже складно — з будь-яких питань, що мають актуальне звучання, завжди з’являється альтернативний проект. А це призводить до того, що думки депутатів — прихильників того чи того проекту розділяються і рішення не приймається. Нам потрібно навчитися вже на стадії підготовки питань виносити на обговорення Верховної Ради один погоджений проект, тоді й буде позитивне рішення. — Я дуже сподіваюся, що закон про Севастополь буде прийнято вже цього року, — сказав В. Литвин, — але з цілковитою впевненістю про це заявляти складно, бо політична складова в наступні місяці буде все-таки домінувати в роботі парламенту.
Севастополь.