Вийшов у світ сотий номер журналу «Вісник НБУ». З 1995 року він висвітлює та аналізує діяльність центробанку держави. 100 його випусків — це деталізований літопис становлення сучасної банківської системи, об’єктивне віддзеркалення пройденого шляху. Багатогранна діяльність Нацбанку, усієї банківської системи країни знаходить своє відображення на сторінках «Вісника НБУ».
«Вісник Національного банку України» розвивається разом із вітчизняною банківською системою. А географія розповсюдження журналу і читацька аудиторія розширюються завдяки виданню на постійній основі додатків до «Вісника НБУ» — «Законодавчі і нормативні акти з банківської діяльності» та інформаційно-довідкового журналу «Банкноти і монети України» (українською та англійською мовами). Крім цих видань, готуються до друку популярні в Україні й за кордоном офіційні передплатні видання «Бюлетень Національного банку України» (український та англійський варіанти) та «Платіжний баланс України» (український та англійський варіанти).
Усі видання Національного банку України, крім широкого спектру тематики, інформаційної насиченості, належного науково-теоретичного рівня досліджень, відзначаються високою культурою поліграфії, сучасним дизайном, художнім смаком.