Апеляційний суд Закарпатської області відмовив у задоволенні скарги народному депутату Віктору Балозі. Колишній кандидат на посаду голови Мукачевого вимагав визнати вибори міського голови, які відбулися 18 квітня 2004 року, недійсними. Розгляд апеляційної скарги парламентарія тривав три місяці. Судові засідання на прохання скаржників неодноразово переносили і відкладали.
Нагадаємо, за результатами повторних виборів голови Мукачевого переміг кандидат від СДПУ(о) Ернест Нусер. Після виборів представники В. Балоги заявили, що вибори було сфальсифіковано. До того ж Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу за фактом зникнення п’яти тисяч бюлетенів (до речі, прес-служба ГП поки що не має інформації, в якому стані справа і як триває слідство).
У квітні та травні народний депутат просив визнати вибори недійсними, а Ужгородський міськрайонний суд двічі відмовляв у задоволенні його скарги. Після цього екс-кандидат на посаду голови Мукачевого був змушений звернутися до Апеляційного суду Закарпатської області.
Пристрасті дещо вщухли після того, як Е. Нусер на 40-й день свого перебування на посаді керівника міста подав у відставку. Однак, як події розгортатимуться надалі, невідомо. Поки що жодного рішення міськради про призначення третіх виборів голови Мукачевого немає, а обов’язки голови міста третій місяць виконує колишній директор профтехучилища Матвій Попович.