Жахлива дорожньо-транспортна пригода трапилася у Харкові майже навпроти міського управління ДАІ пізнього вечора четвертого серпня. Як повідомив прокурор відділу нагляду за розслідуваннями кримінальних справ слідчими органами прокуратури Харківської області Віталій Кравченко, автомобіль «Ніcан-Патрол», за кермом якого був депутат обласної ради А., зіткнувся з «Москвичем», котрим керував майор міліції Т.
За попередніми даними, «Москвич» начебто виїхав на зустрічну смугу дороги. Водій «Москвича» загинув на місці. За даними прокуратури ні він, ні обидва його попутники — також міліціонери у званні майора та старшого лейтенанта — не були на службі. Майор помер у лікарні швидкої невідкладної медичної допомоги. За неофіційною інформацією, стан третього потерпілого не сумісний з життям.
Водій «Москвича» буцімто намагався об’їхати перешкоду на своєму шляху (автодорогу в тому місці — саме ремонтують), і, можливо, не помітив у темряві, що виїхав на зустрічну смугу, якою рухався автомобіль. Даних про те, був водій «Москвича» тверезий, чи перебував у стані алкогольного сп’яніння, немає. Відомо лише, що всі міліціонери були начебто з підрозділу з боротьби з нелегальним обігом наркотичних речовин. Водій «Ніcана» не постраждав, врятували подушки безпеки.
На жаль, це вже не перша така трагедія. На початку нинішнього року автомобіль одного з районних прокурорів Харкова, яким керував його водій, врізався знову-таки на «рівній дорозі» в авто з міліціонерами. Тоді загинула також старший офіцер, мати малолітньої дитини.