Щиро вітаю з професійним святом працівників будівельного комплексу, усіх, хто своєю натхненною працею на майданчиках будов, у цехах і творчих майстернях закладає міцні основи добробуту співвітчизників, могутності і розквіту України.
З давніх-давен людина будувала. І досі викликають захоплення суворі кам’яні мури старовинних замків і осяяні сонцем золоті бані храмів, які завдяки вам сьогодні отримали друге життя. Так само вражають нас сучасні конструкції із скла і бетону, нові житлові комплекси, ділові центри, громадські споруди, що поєднали в собі багатовікові традиції національного зодчества та новаторські рішення. Багато творінь гострого розуму і невтомних рук нинішнього покоління будівельників стають окрасою міст, реальними символами відродження України. Їх європейський рівень сприяє створенню позитивного іміджу України, зростанню інтересу до нашої держави у світі.
Нові умови відкривають перед будівельниками великі можливості. Немає сумніву, що ви й далі успішно виконуватимете свою високу місію і порадуєте Україну новими архітектурними ансамблями та спорудами, в яких буде приємно жити і працювати.
З нагоди Дня будівельника зичу вам міцного здоров’я, добра і благополуччя, творчого натхнення та вагомих здобутків на благо України і нашого народу.
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.