Трудовому колективу Криворізького гірничо-металургійного комбінату «Криворіжсталь»
Сердечно вітаю багатотисячний трудовий колектив «Криворіжсталі» з 70-річчям підприємства.
Завод, перша домна якого «Комсомолка» видала чавун у серпні 1934 року, сьогодні належить до індустріальних гігантів, що становлять основу економіки України, її славу і гордість.
Нині «Криворіжсталь» — найбільший вітчизняний виробник металопродукції, комбінат із повним металургійним циклом, один із найпотужніших гірничо-металургійних комплексів у Європі. Завдяки новим сучасним технологіям, високому професіоналізму персоналу комбінат нарощує виробництво, випускає продукцію, що відповідає світовим стандартам і задовольняє запити найвимогливішого споживача. Ваш металопрокат знають майже у 100 країнах. Висока якість продукції, вірність слову утвердили «Криворіжсталь» на світовому ринку як надійного ділового партнера.
Немає сумніву, що підприємство і далі стрімко йтиме вгору, показуватиме зразки динамічного розвитку і в дусі кращих традицій соціального партнерства органічно поєднуватиме зростання продуктивності праці з турботою про поліпшення умов праці і підвищення рівня життя трудівників, примножуватиме внесок у поступ і процвітання України.
Бажаю вам, шановні металурги, міцного здоров’я, щастя, добра і благополуччя, нових виробничих успіхів.
Володимир ЛИТВИН, Голова Верховної Ради України.