Не встигли на Сумщині підбити підсумки роботи молочно-тваринницької галузі за 2014 рік, як в усіх місцевих ЗМІ та регіональних сайтах загриміли фанфари, мовляв, область наростила обсяги виробництва м’яса (у живій вазі) на 5,3%, яєць — на 3,7%. Утім досягнення галузі пересічні сумчани бачать лише у звітах. Попри «хвалебні оди», ціни на продукти лізуть дедалі вище. Сьогодні, приміром, кілограм яловичини коштує 85 гривень, свинини — понад 70, а яйця у торговельній мережі — ледь не золоті — 15—16,5 грн. десяток.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Реформа публічного врядування — це частина нашого євроінтеграційного шляху 103
-
2Міжнародний день боротьби за повну ліквідацію ядерної зброї 68
-
3У Чернівцях зустрічалися молоді, амбітні та креативні 63
-
4У Верховній Раді України відбулося представлення проєкту Державного бюджету України на 2025 рік 53
-
5У Луцьку відбудуться змагання «Звитяга нескорених» 51