Не встигли на Сумщині підбити підсумки роботи молочно-тваринницької галузі за 2014 рік, як в усіх місцевих ЗМІ та регіональних сайтах загриміли фанфари, мовляв, область наростила обсяги виробництва м’яса (у живій вазі) на 5,3%, яєць — на 3,7%. Утім досягнення галузі пересічні сумчани бачать лише у звітах. Попри «хвалебні оди», ціни на продукти лізуть дедалі вище. Сьогодні, приміром, кілограм яловичини коштує 85 гривень, свинини — понад 70, а яйця у торговельній мережі — ледь не золоті — 15—16,5 грн. десяток.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Тернопільщині цьогоріч з'явиться великий сучасний рекреаційний пункт 402
-
2Кредитування аграріїв цього року сягнуло майже 5 млрд гривень 82
-
3Зустрічі і пряме спілкування з молоддю завжди надихають! 67
-
4Законопроєкт щодо врегулювання питання проведення обов’язкової евакуації рекомендовано прийняти за основу 62
-
5Особливості оливи 5w30: економія пального та захист двигуна 52