У селі Дзвинячі Богородчанського району двоє дев’ятирічних хлопчиків гралися на обійсті дідуся без нагляду дорослих і залізли під верстат до електропакетчика, що був підключений до живлення. Один із хлопчиків схопився за оголений дріт і, як повідомили в прес-службі ГУ МНС в Івано-Франківській області, відразу ж загинув, а його товариш із травмами доставлений до Солотвинської лікарні.
Того самого фатального дня у цьому районі сталося ще одне нещастя. В обідню пору п’ятеро чоловіків перечікували грозу під деревом у лісовому масиві біля села Маняви, що в Богородчанському районі. Недалеко від місця, де вони сховалися, вдарила блискавка. В результаті, двох юнаків — 18 та 22 років — травмовано смертельно, двох чоловіків доставлено до лікарні, а один відбувся переляком, повідомляє наш власний кореспондент Дарина НАЗАРЧУК.
У селі Старий Вовчинець Глибоцького району, що на Буковині, пасучи корів, підлітки гралися у «хованки». 15-річний Павло П. у запалі гри заскочив у відчинене приміщення високовольтної трансформаторної підстанції. Хлопчину було уражено струмом у 10 тисяч вольт, і він загинув на очах своїх друзів. Це не перший випадок ураження підлітків струмом через недбалість працівників електромереж у Глибоцькому районі.
Аналогічні випадки, на жаль, мали місце у райцентрі Глибока та прикордонному селі Тереблече. Нікого нічому це не навчило, і ніхто з відповідальних працівників РЕМ за злочинну халатність не відповів, повідомляє наш власний кореспондент Сергій СУЛИМА.