Носити на руках свого депутата Олега Беспалова обіцяють мешканці східної околиці обласного центру селища Антонівка. Олег Павлович, схоже, покладе край бідуванням людей, які живуть начебто не в глибинці, а в обласному центрі, але не знають такого блага цивілізації, як блакитне паливо. Тривалі оббивання порогів з боку депутатського корпусу та селищного голови Світлани Дерези, зрештою, знайшли підтримку. Настійливі звернення Олега Беспалова до Кабміну завершилися тим, що в державних видатках наступного року передбачено 1,5 мільйона гривень на газифікацію цього мікрорайону.
Отож мешканці Антонівки сподіваються, що вже наступної зими їм не доведеться запасатися вугіллям, котре нині коштує понад 400 гривень за тонну, та витрачати, навіть за умов економного використання, по 60 гривень за балон скрапленого газу, якого ледве вистачає на місяць. Багато людей пенсійного віку, котрі переважно населяють мікрорайон, давно забули, що таке опалювати оселю вугіллям і куховарити на газі. Вони обходяться дровами, котрі продає місцевий лісгосп.
На засіданні робочої групи, що днями відбулася в Антонівській селищній раді, народний депутат Олег Беспалов запевнив присутніх, що з усіх сил старатиметься, щоб блакитне паливо прийшло до людей найближчим часом, оскільки вважає проект «вкрай важливим у соціальному та життєвому значенні».
Херсонська область.