Вчора активу Тернопільської області було представлено нового голову держадміністрації. Ним став Михайло Цимбалюк, котрий до цього працював начальником управління МВС України у Рівненській області. Але Михайло Михайлович не новачок на Тернопільщині, він багато років віддав роботі у правоохоронних органах області.
Його попередника звинуватили в недбальстві: він поїхав у закордонне відрядження після того, як більшість районів зазнала руйнівної сили стихії.
— Кожен має право на помилку, — сказав віце-прем’єр-міністр Іван Кириленко і подякував Іванові Курницькому за роботу. Швидше за все його чекає дипломатична робота.
Аналізуючи економічну ситуацію в області, Іван Кириленко відзначив позитивні тенденції, що намітились; водночас із багатьох основних показників вона займає останні або передостанні позиції. Чи вдасться новому керівникові змінити ситуацію на краще? Першим випробуванням для нього стануть жнива. Хліб вирощено добрий, але, як ще раз показала стихія, не той хліб, що в полі, а той, що в коморі.