у таборі центристів загрожує стабільності України. Таку думку висловив на прес-конференції голова Народно-демократичного об’єднання «Нова Україна» Євген Кушнарьов за підсумками роботи VІІІ з’їзду організації. Водночас він припускає, що, попри декларовану підтримку єдиного кандидата у Президенти, дехто з центристів не тільки поглядає, а й веде переговори з його конкурентом.
Євген Кушнарьов піддав критиці рішення про розпуск блоку «За єдину Україну!». Він вважає, що на президентських перегонах було б значно легше працювати, якби було виконано рішення про перетворення блоку на потужну політичну партію. Саме з цією метою «Нова Україна» ініціюватиме утворення на її базі потужного блоку для парламентських виборів 2006 року, щоб згодом сформувати політичну партію.
Чимало йшлося і про використання адміністративного ресурсу під час виборів. Євген Кушнарьов виступає за виборність керівників регіонів, що й означатиме ослаблення впливу центральних органів влади. З цією метою, вважає голова НДО, потрібне й подвійне підпорядкування правоохоронних органів. Саме тому, на думку Євгена Кушнарьова, й потрібні зміни до Конституції нашої держави.