Як тут не дивуватися: кількість дітей, які відвідують Михайлівський дитсадок «Теремок», улітку зростає на 10 відсотків. Інша річ, що радості для дорослих у цьому мало. Батьки через завантаженість на сезонних роботах не можуть приділити достатньої уваги дітям, а тим паче вивезти їх на море. Ось і довіряють свої чада колективу доброзичливих, сумлінних, дбайливих працівників на чолі з Валентиною Стрюк. Зате малеча у захваті — їй дуже кортить спілкуватися одне з одним, а ще з улюбленими виховательками, нянечками, лікарями і кухарями. Бо вони їх доглянуть, нагодують, навчать розумного і корисного.
База в цьому привабливому зовні і внутрішньо закладі така, що й у Києві не всюди зустрінеш. Крім музичної зали, спортивних та ігрових майданчиків, безлічі іграшок і приладдя, є навіть басейн.
Про авторитет дитсадка, створені в ньому умови для виховання дітей свідчить і те, що «Теремок» став базою для навчання першокласників місцевих шкіл.
Валентина Стрюк розповіла, що для багатьох хлопчиків і дівчаток дитсадок чи не єдине місце, де вони відчувають материнську ласку, нагодовані, доглянуті.
І добре, що є «Теремок», в якому завжди тепло, затишно, ситно.
І добре, що там працюють люди, до яких хочеться ходити, як додому.
Михайлівка
Запорізької області.