16—18 липня в Запоріжжі відбудеться Х Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Перлини сезону-2004». Організатори — Всеукраїнський молодіжний мистецький центр та мистецьке агентство «Перлини сезону». Фестиваль святкує своє десятиріччя не в столиці, бо саме у Запоріжжі «Перлини сезону» мають найкращого глядача і вже п’ять років відбуваються саме тут.
Конкурсантами цьогорічного фестивалю у номінації поп-музика стали, зокрема, гурти «Мері», «Хата», виконавці Леся Башняк, Анастасія Ніколаєва, а у рок-музиці позмагаються гурти «Зайвий рух», «Біонік», «АННА» та інші. Окрім гостей-конкурсантів, на сцені виступлять запорізькі гурти та виконавці.
Тут відбудеться також конкурсний показ колекції одягу молодих модельєрів та презентація компакту «Танки § Запорожці». Це збірник з 20 пісень мега-хітової сучасної української молодіжної музики. А дивна назва означає, що до диску увійшли «важкі танки» вітчизняного шоу-бізнесу — «Танок На Майдані Конго», «ТАРТАК», «БАНГИ ХЕП»... А «Запорожці» — це регулярні учасники «Перлин сезону».