Футбол. Завтра у матчі першого кваліфікаційного раунду Кубка УЄФА маріупольський «Іллічівець» прийматиме вірменський клуб «Бананц» з Єревана. Маріупольці, які готувалися в Криму, напередодні повернулися додому.
За словами наставника азовців Миколи Павлова, команді бракує ще одного нападника. А ще тренера турбує рівень готовності новобранців клубу Геннадія Зубова та Олексія Гая, які перейшли до «Іллічівця» з донецького «Шахтаря». Він поки що, на жаль, нижчий, ніж у решти гравців.
«Бананц» ще в суботу прибув до Донецька. Там вірменська команда готувалася і лише сьогодні вирушить до Маріуполя.
Газзаєв — знову армієць
Позавчора відбулися збори ради директорів ПФК ЦСКА (Москва), на яких ухвалили рішення відправити у відставку з посади головного тренера португальця Артура Жорже. А вчора армійців знову очолив Валерій Газзаєв, який керував ЦСКА протягом 2002—2003 років. Нагадаємо, що під його орудою армійці виграли чемпіонат і кубок Росії.
Тепер російський чемпіон із 28 очками посідає п’яте місце в цьогорічній першості і на шість очок відстає від свого торішнього графіка. За повідомленням президента ЦСКА Євгена Гінера, контракт із Газзаєвим завершується наприкінці сезону і його буде продовжено ще на три роки.
Підвищення у ранзі
Призначено і нового тренера збірної Франції. Ним став 52-річний Реймон Доменек, що з 1993 року очолює молодіжну команду країни. Попередній наставник французької збірної Жак Сантіні, підопічні якого невдало виступили на Євро-2004 у Португалії, перейшов на клубну роботу. Він працюватиме у лондонському «Тоттенгемі». А ми сподіваємося, що з новим тренером там заграє наш Сергій Ребров.
В. Б.