У помічників народного депутата України Віктора Развадовського в ці дні було чимало приємних клопотів: вони розвозили подарунки в медичні заклади Чуднівського виборчого округу №69. Цього разу — холодильники. Їх одержали 22 медичні установи, в тому числі дві обласні лікарні — клінічна для дорослих і дитяча, санаторій «Дениші» та центральні районні й сільські дільничні лікарні. Не обминув депутат своєю увагою і фельдшерсько-акушерські пункти. Щоб їх працівники швидше могли діставатися до хворих, народний обранець передав їм ще 50 велосипедів.
Віктор Развадовський переконаний, що жодні реформи, жодні зрушення в економіці не мають сенсу, якщо не турбуватися про здоров’я людей.
Громадський комітет Всеукраїнської акції «Лідер народної довіри», започаткованої групою відомих журналістів і політологів, нещодавно проаналізував діяльність депутатів, обраних від Житомирщини. Голову підкомітету Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, генерал-лейтенанта міліції, доктора юридичних наук Віктора Развадовського визнано кращим народним депутатом області, йому присуджено почесне звання «Народний захисник».
Житомирська область.