Життя в мегаполісі можна порівняти з болісним процесом витягування винної пробки з голови. Мабуть, тому Андрій Макаревич і вирішив приїхати на фестиваль у Коктебель, де він зможе насолодитися спокійним спілкуванням із друзями під покровом кімерійських пагорбів.
Наприкінці липня в Коктебелі відбудеться фестиваль мистецтв «Курячий бог», на якому виступатимуть відомі музиканти, літератори, драматурги. Його організатори припускають, що якщо нині влада й підприємці Коктебеля виявлять активність, то в майбутньому фестиваль перетвориться на значно масштабніше дійство.
«Батьками» фестивалю «Курячий бог» стали оперний співак Станіслав Сулейманов і письменник Віктор Ерофеєв. За словами Сулейманова, задум проведення в Коктебелі такого фестивалю виник у нього і його дружини приблизно рік тому, а Ерофеєв одразу підхопив цю ідею, та й місцева влада теж погодилася допомогти.
— Ми вирішили, що треба відродити все те, що пов’язано з іменем Коктебеля, в сенсі культури і мистецтва, і заснувати тут фестиваль, — сказав Сулейманов.